Våra tjänster

Vi tillhandahåller industrilokaler, lagerlokaler och kontor centralt belägna i Borlänge med omnejd. Våra hyresgäster finns inom en mängd olika verksamhetsområden så som väg, infrastruktur, bygg, el, verkstad, konstruktion och försäljning.
Utöver detta har vi privata hyresgäster i våra verkstadslokaler för alla sorters intressen som bilar, motorcyklar, snöskotrar m.m.

 

Marknadsanalys

  • Har nu rätt lokal och läge för eran marknad?
  • Går det att ändra och förbättra?

Eran framgång är våran framgång.

Genom att se och förstå era behov kan vi också erbjuda rätt lokaler och läge för er verksamhet. Vår strävan är alltid att sätta er framgång som vårt mål.
Kontakta oss redan idag för att se vad vi kan göra för dig!

Våra fastigheter

Södra backa industriområde:
Centralt beläget i Borlänge på Södra backa industriområde har vi två kontorsbyggnader och två industrifastigheter bestående av mindre och större verksamhetslokaler anpassade för en rad ändamål. Här finns stora möjligheter till att anpassa lokalerna för att passa dina ändamål.

flygbildborlange1Samtliga byggnader ligger vackert belägna med goda parkeringsmöjligheter mitt i Borlänges myllrande näringsliv. Hit söker sig företag som uppskattar närhet till andra företag, butiker och restauranger.

 

 

 

Norra backa industriområde:
Centralt beläget i Borlänge på Norra backa industriområde precis intill IKANO’s handelsområde har vi en kontorsbyggnad som är i direkt anslutning till industrihallen. Industrihallen kan enkelt delas upp i mindre och större industrilokaler. Här finns stora möjligheter till att anpassa lokalerna för att passa dina ändamål.

Alla lokaler ligger inom ett stort asfalterat och inhägnat område på 24000 m2. De stora ytorna ger stora möjlighet för den som behöver mycket utrymme för sin verksamhet. Fastigheten ligger mycket lättillgänglig både för lätt och tung trafik och med dess goda parkeringsmöjligheter gör den till ett självklart val för både små och stora företag.

 

Nicolai Elsborg industriområde:IMAG0157
Centralt beläget i Falun Nicolai Elsborg industriområde precis mitt emot Falu Kopparbergs gruvområde har vi en butiks- och garagebyggnad som består av mindre och större verksamhetslokaler anpassade för en rad ändamål. Här finns stora möjligheter till att anpassa lokalerna för att passa dina ändamål.

Fastigheten ligger mycket lättillgänglig både för gående och bilister. Dess centrala och trevlig lokalyta med delvis skyltläge mot E16/RV 50, gör den till ett självklart val för den som vill synas.

 

Ingarvet industriområde:mms_20160924_150613
Centralt beläget i Falun Ingarvet industriområde med skyltlägen mot väg 293 och Ryckepungsvägen har vi en butiks-, kontors- och garagebyggnad som består av mindre och större verksamhetslokaler anpassade för en rad ändamål. Här finns stora möjligheter till att anpassa lokalerna för att passa dina ändamål.

Fastigheten ligger mycket lättillgänglig både för gående och bilister. Dess centrala och trevlig lokalyta med bästa skyltläge mot Leksandsväg 293, gör den till ett självklart val för den som vill synas.

 

 

 

Gimsbärke handelsområde:
Strategiskt beläget handelsområde med skyltlägen mot E16. Här har vi en butiks-, kontors- och garagebyggnad på över 6000 kvm som består av mindre och större verksamhetslokaler anpassade för en rad ändamål. Här finns stora möjligheter till att anpassa lokalerna för att passa dina ändamål.Gimsbärke

Fastigheten ligger mycket lättillgänglig med direkt anknytning till E16. Dess centrala och trevliga lokalyta med bästa skyltläge mot E16, gör den till ett självklart val för den som vill synas.

Åtkomst till nära 10 000 fordon och potentiella kunder dagligen och ökande.
* Väl inarbetat växande handelsområde.
* Lättåtkomligt från Borlänge med goda bussförbindelser.
* Trafikverket planerar ny genomfart med tätortskaraktär och 60km/t utmed handelsområdet.

Området präglas numer utöver handel av företag inom en stor mängd branscher så som Entreprenad, Maskinservice, VVS, Bygg, Vårdteknik, Verkstad, Matservering.
Även Lager-, Verkstadslokaler mm finns tillgängligt.

 

Åselby industriområde:
Centralt beläget i Borlänge på Åselby industriområde har vi en fastighet som består av två stora hallar samt ett större kontorsområde som är i direkt anslutning till industrihallarna. Industrihallarna kan enkelt delas upp i mindre och större industrilokaler. Här finns stora möjligheter till att anpassa lokalerna för att passa dina ändamål. Lokalerna är utrustade med ett flertal traverser, centralt tryckluftsystem och en stor blöt-lacksanläggning.

Svetsgränd 8Alla lokaler ligger inom ett stort hårdgjort och inhägnat område på 10000 m2. De stora ytorna ger stora möjlighet för den som behöver mycket utrymme för sin verksamhet. Fastigheten ligger mycket lättillgänglig både för lätt och tung trafik och med dess goda parkeringsmöjligheter gör den till ett självklart val för både små och stora företag.