Kontor

Nära till buss och tågförbindelse mitt i ett av Borlänges mest expansiva områden på Södra backa industriområde finns 1200m2 kontor med de bekvämligheter som begärs av ett modernt kontor. Kök, omklädningsrum, duschar och toaletter finns såsom förrådsutrymmen.

I direkt anslutning finns också gott om upplysta parkeringsplatser med motorvärmaruttag för hyresgäster och kunder. Med någon knapp minuts gångavstånd finns även en rad olika lunchrestauranger att välja på, från thailändsk mat till hamburgare.

Omgivningen består av företag inom en mängd områden och storlekar och området präglas av en stark framtidstro då detta område hör till navet i en region som utvecklas snabbt. Stora företagsetableringar kommer att genomföras de närmsta åren med bl.a. IKEA och Trafikverket som några av dragloken. Som ett led i detta ökar efterfrågan på lokaler och området växer kontinuerligt.

För mer detaljerad information om de kontorslokaler som finns samt de kundanppasningar som kan göras är ni välkomna att kontakta oss.